Universitat Miguel Hernández

Notícies

Els recursos d´investigació van ascendir a més de 11,9 milions d´euros en 2016

Els recursos d'investigació van ascendir a més de 11,9 milions d'euros en 2016

El Vicerectorat d'Investigació i Innovació de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i el Servei de Gestió de la Investigació - OTRI (SGI-OTRI) han elaborat la Memòria d'Investigació corresponent a l'any 2016. Els recursos captats per la UMH l'any passat ascendeixen a 11.901.738,42 euros, la qual cosa suposa un lleuger increment respecte als fons captats durant l'any 2015. Amb motiu de la celebració del 20 Aniversari de la UMH, el Servei d'Innovació i Suport Tècnic a la Docència i la Investigació de la UMH ha preparat un format especial que es pot consultar en l'enllaç següent: http://mediaumh.es/memoinvest/2016/#p=4 .

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La UMH, entre les millors universitats espanyoles

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la quinta posició del rànquing de les millors universitats espanyoles junt amb altres sis universitats més. Així mateix, la UMH ostenta el 6t lloc en l'apartat d'innovació i desenvolupament tecnològic i, en temes d'ocupabilitat, la Universitat se situa en la posició número 11. A més, la majoria dels graus que s'impartixen en la UMH es troben dins dels 5 primers llocs en relació als barems de Docència, Investigació i Innovació i Desenvolupament Tecnològic. Aquestos resultats s'arrepleguen en la V edició del projecte U-Ranking, elaborat de forma conjunta per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

Exposició "Cinc Actes"

Exposició "Cinc Actes"

L'artista alacantí Pablo Bellot exposarà fins al 15 de setembre la mostra d'instal·lacions, vídeos i escultures sonores "Cinc Actes" a la Sala Universitas de l'edifici Rectorat i Consell Social del Campus d'Elx de la Universitat Miguel Hernández (UMH). De forma simultània, el fotògraf Rubén H. Bermúdez exposarà, fins al 15 de setembre, la mostra "I tu, per què ets negre? Diari d'una investigació "a la Sala Gris de l'edifici Rectorat i Consell Social.

Calendari d´activitats del 20 aniversari

Calendari d'activitats del 20 aniversari

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha programat per a enguany multitud d'activitats per a commemorar el 20 aniversari de la creació de la institució acadèmica. La comissió especial d'aquesta efemèride coordina les diverses iniciatives que la comunitat universitària impulsa o proposa per a celebrar aquest aniversari.

Cursos d´Estiu

Cursos d'Estiu

"El Camí de Santiago com a pont cultural", "La presidència de Donald Trump", "Miguel Hernández i la memòria histórica", "Drons" o "Intel·ligència emocional" són alguns dels Cursos d'Estiu que ha organitzat la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx en la XVIII edició de la seua programació. En aquesta edició, la UMH oferta un total de 80 cursos a 18 seus de la província. Tots els programes, esdeveniments i la matriculació dels Cursos d'Estiu 2017 es pot consultar en l'enllaç: http://cursosdeverano.umh.es/.

Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i l'Associació de la Premsa d'Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic "Pepe Andreu", creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l'objectiu d'estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.