Universitat Miguel Hernández

Notícies

La UMH obté el Segell d´Excel·lència de Recursos Humans per a la Investigació de la Unió Europea

La UMH obté el Segell d'Excel·lència de Recursos Humans per a la Investigació de la Unió Europea

La Comissió Europea ha atorgat a la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx el Segell d'Excel·lència en Recursos Humans per a la Investigació. Amb aquesta distinció, es reconeix de manera oficial el compromís de la UMH amb els nivells més exigents de qualitat en tots els processos relacionats amb la contractació, les condicions de treball, la formació, la gestió i la responsabilitat del personal investigador en qualsevol de les formes de relació contractual, així com el compromís de l'entitat en el manteniment i la millora d'aquests nivells de qualitat en el futur.

Entre les millors universitats espanyoles, segons el rànquing de la Fundació BBVA i l´IVIE

Entre les millors universitats espanyoles, segons el rànquing de la Fundació BBVA i l'IVIE

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la cinquena posició del rànquing de les millors universitats espanyoles. Així mateix, la UMH ocupa la tercera posició en l'apartat d'innovació i desenvolupament tecnològic i, en temes de docència, la Universitat se situa en la posició número 4.  Aquests resultats s'arrepleguen en la VII edició del projecte U-Ranking, elaborat de forma conjunta per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

 La 2a universitat espanyola en innovació i transferència de coneixement en el rànquing THE

La 2a universitat espanyola en innovació i transferència de coneixement en el rànquing THE

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx és la segona universitat espanyola en l'àmbit de la indústria, innovació i infraestructura, segons el rànquing britànic Times Higher Education (THE), que classifica les millors universitats del món. Aquest estudi concretament analitza els paràmetres principals relatius a l'impacte social en els àmbits de l'educació, la investigació, la transferència d'I+D+i, la sostenibilitat i les perspectives internacionals de cada temàtica.