Universitat Miguel Hernández

Notícies

La UMH entra per primera vegada en el rànquing Times Higher Education (THE)

La UMH entra per primera vegada en el rànquing Times Higher Education (THE)

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx entra per primera vegada en el rànquing britànic Times Higher Education (THE), que classifica les millors universitats del món. En l'àmbit nacional, la UMH se situa en aquest rànquing en la huitena posició al costat d'altres universitats com la Universitat Jaume I (UJI) i la Politècnica de València. En l'àmbit autonòmic, únicament és superada per la Universitat de València (UV).

Memòria d´investigació 2017

Memòria d'investigació 2017

Els recursos externs captats per la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx en l'àmbit de la investigació van ascendir en 2017 a 8.386.794 euros. Aquesta dada es recull en la Memòria d'Investigació corresponent a 2017, elaborada pel Vicerectorat d'Investigació i Innovació de la UMH, el Servei d'Innovació i Suport Tècnic a la Docència i Investigació (SIATDI) i el Servei de Gestió de la Investigació - OTRI (SGI-OTRI). La Memòria es pot consultar en l'enllaç http://research.umh.es/vivo/RAR2017.

La producció científica mitjana d´un professor de la UMH duplica la d´investigadors d´universitats de majors dimensions, segons la CRUE

La producció científica mitjana d'un professor de la UMH duplica la d'investigadors d'universitats de majors dimensions, segons la CRUE

La Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) ha publicat l'informe "La Universidad Española en Cifras. Año 2015 y curso académico 2015/2016", en el qual la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la setena posició en producció científica anual de les universitats per professor (2006-2015) i el primer lloc en aquesta categoria de les universitats públiques i privades valencianes. Aquest informe reflecteix com la producció científica de cada professor de la UMH supera, i fins i tot duplica, en alguns casos, la d'investigadors d'altres centres de majors dimensions.