Biodisponibilidad dels nutrients i influència dels processos tecnològics sobre el valor nutritiu dels aliments Unitat didàcticaAssignatures:METABOLISME I NUTRICIÓ MOLECULARCurs: Curs 1 de Màster Universitari en Biotecnologia i BioenginyeriaTitulació: Màster Universitari en Biotecnologia i BioenginyeriaContingut relacionat Carregant... DescripcióBiodisponibilidad com a mecanisme de regulació de l'aprofitament dels nutrients i factors metabòlics i no metabòlics dels que depén. Processos a què estan sotmesos els aliments que poden alterar els nutrients que contenen.ObjectiusL'alumne serà capaç d'aplicar el concepte de biodisponibilitat a les recomanacions nutricionals.Els estudiants coneixeran l'efecte que tenen els processos tecnològics sobre les propietats nutricionals dels aliments.TemesTemes de teoriaRegulació de la biodisponibilitat dels nutrientsInfluència dels processos tecnològics sobre el valor nutricional dels alimentsTemes de pràcticaDiscussió d'articles.