Curs 1 de Màster Universitari en Tecnologia i Qualitat Agroalimentària CursCursos: Curs 1 de Màster Universitari en Tecnologia i Qualitat AgroalimentàriaTitulació: Màster Universitari en Tecnologia i Qualitat AgroalimentàriaEscola Politècnica Superior d'OriolaContingut relacionat Carregant... Assignatures per matèriaINNOVACIÓN Y DESARROLLO DE LA CALIDAD YASSIGNATURAASSIGNATURACRÈDITSSEMESTRECodiCodiNomTipusTotalsABNom66786678AVANÇOS EN BENESTAR ANIMAL I SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN LES MATÈRIES PRIMERESOptativa4,5■AVANÇOS EN BENESTAR ANIMAL I SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN LES MATÈRIES PRIMERES68016801METODOLOGIES AVANÇADES EN QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIAOptativa4,5■METODOLOGIES AVANÇADES EN QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA68636863DESENVOLUPAMENT DE NOVES TECNOLOGIES D'ENVASATGEOptativa3■DESENVOLUPAMENT DE NOVES TECNOLOGIES D'ENVASATGE78617861BIOSOSTENIBILITAT I VALORITZACIÓ DE COPRODUCTES DE LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIAOptativa3■BIOSOSTENIBILITAT I VALORITZACIÓ DE COPRODUCTES DE LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA79147914ANÀLISI D'OPORTUNITATS DE MERCAT I DIRECCIÓ DE MÀRQUETING AGROALIMENTARIOptativa3■ANÀLISI D'OPORTUNITATS DE MERCAT I DIRECCIÓ DE MÀRQUETING AGROALIMENTARI80078007TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INNOVACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LA QUALITAT Y SEGURETAT ALIMENTreball fi màster12■TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INNOVACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LA QUALITAT Y SEGURETAT ALIMENINVESTIG. DE LA CALIDAD Y FUNCIONALIDADASSIGNATURAASSIGNATURACRÈDITSSEMESTRECodiCodiNomTipusTotalsABNom80008000INVESTIGACIÓ ORIENTADA A LA MILLORA DE LA QUALITAT I SEGURETAT DELS PRODUCTES ANIMALSOptativa3■INVESTIGACIÓ ORIENTADA A LA MILLORA DE LA QUALITAT I SEGURETAT DELS PRODUCTES ANIMALS80018001COMPOSTOS BIOACTIUS AMB PROPIETATS ANTIOXIDANTSOptativa3■COMPOSTOS BIOACTIUS AMB PROPIETATS ANTIOXIDANTS80028002PERFIL AROMÀTIC EN ALIMENTS I LA SEUA RELACIÓ AMB LA QUALITATOptativa3■PERFIL AROMÀTIC EN ALIMENTS I LA SEUA RELACIÓ AMB LA QUALITAT80038003TRACTAMENTS ECOINNOVADORS EN PRE-POSTOptativa3■TRACTAMENTS ECOINNOVADORS EN PRE-POST80048004ELABORACIÓ D'ALIMENTS ENRIQUITS EN FIBRA DIETÈTICAOptativa3■ELABORACIÓ D'ALIMENTS ENRIQUITS EN FIBRA DIETÈTICA80058005RECOBRIMENTS COMESTIBLESOptativa3■RECOBRIMENTS COMESTIBLES80068006TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INVESTIGACIÓ DE LA QUALITAT I FUNCIONALITAT DELS ALIMENTSTreball fi màster12■TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INVESTIGACIÓ DE LA QUALITAT I FUNCIONALITAT DELS ALIMENTSMÓDULO COMÚNASSIGNATURAASSIGNATURACRÈDITSSEMESTRECodiCodiNomTipusTotalsABNom63986398GESTIÓ I FINANÇAMENT DE LA INVESTIGACIÓ PÚBLICA I PRIVADAObligatòria3■GESTIÓ I FINANÇAMENT DE LA INVESTIGACIÓ PÚBLICA I PRIVADA64016401PLANIFICACIÓ I ELABORACIÓ DE TREBALLS CIENTÍFICSObligatòria3■PLANIFICACIÓ I ELABORACIÓ DE TREBALLS CIENTÍFICS64246424ANÀLISI SENSORIAL COM A EINA PER A LA INNOVACIÓ D'ALIMENTSObligatòria4,5■ANÀLISI SENSORIAL COM A EINA PER A LA INNOVACIÓ D'ALIMENTS64256425CONTAMINACIÓ BIÒTICA I ABIÒTICA DELS ALIMENTSObligatòria4,5■CONTAMINACIÓ BIÒTICA I ABIÒTICA DELS ALIMENTS64346434BIOTECNOLOGIA DE LA PRODUCCIÓ ANIMALObligatòria3■BIOTECNOLOGIA DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL64696469AVANÇOS BIOTECNOLÒGICS EN L'ELABORACIÓ D'ALIMENTSObligatòria3■AVANÇOS BIOTECNOLÒGICS EN L'ELABORACIÓ D'ALIMENTS66716671INNOVACIONS EN PRODUCTES CARNIS, LACTIS I DE LA PESCAObligatòria4,5■INNOVACIONS EN PRODUCTES CARNIS, LACTIS I DE LA PESCA66776677INNOVACIONS EN ALIMENTS VEGETALS EN IV I V GAMMAObligatòria4,5■INNOVACIONS EN ALIMENTS VEGETALS EN IV I V GAMMA