ARGENTE CARRASCOSA, MARIA JOSE Fitxa personalPDIARGENTE CARRASCOSA, MARIA JOSEProfesor Titular Universidad mj.argente(arroba)umh.esTel: +34 96 674 9708Dades personals:Tel: +34 96 6749708Fax: +34 96 6749677Àrea: PRODUCCIÓ ANIMALEspecialitat UNESCO: ReproduccióUnitats: Tecnologia Agroalimentària Ubicació: C6Membre de grup d'investigació: Genètica, benestar, qualitat i seguretat alimentària en producció animalActivitat docent 2019/2020GrausTitulacióCodiNom AssignaturaResponsableTeoriaPràcticaGrau en Enginyeria Agroalimentària i Agroambiental2345FONAMENTS DE PRODUCCIÓ ANIMAL■■2331MILLORA GENÈTICA ANIMAL■■■Màsters OficialsTitulacióCodiNom AssignaturaResponsableTeoriaPràcticaMàster Universitari en Agroecologia, Desenvolupament Rural i Agroturisme3264INTRODUCCIÓ A LA INVESTIGACIÓ■■■Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica3488BIOTECNOLOGIA I MILLORA ANIMAL■■■Màster Universitari en Tecnologia i Qualitat Agroalimentària7914ANÀLISI D'OPORTUNITATS DE MERCAT I DIRECCIÓ DE MÀRQUETING AGROALIMENTARI■6424ANÀLISI SENSORIAL COM A EINA PER A LA INNOVACIÓ D'ALIMENTS■6469AVANÇOS BIOTECNOLÒGICS EN L'ELABORACIÓ D'ALIMENTS■6678AVANÇOS EN BENESTAR ANIMAL I SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN LES MATÈRIES PRIMERES■7861BIOSOSTENIBILITAT I VALORITZACIÓ DE COPRODUCTES DE LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA■6434BIOTECNOLOGIA DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL■■■8001COMPOSTOS BIOACTIUS AMB PROPIETATS ANTIOXIDANTS■6425CONTAMINACIÓ BIÒTICA I ABIÒTICA DELS ALIMENTS■6863DESENVOLUPAMENT DE NOVES TECNOLOGIES D'ENVASATGE■8004ELABORACIÓ D'ALIMENTS ENRIQUITS EN FIBRA DIETÈTICA■6398GESTIÓ I FINANÇAMENT DE LA INVESTIGACIÓ PÚBLICA I PRIVADA■■6677INNOVACIONS EN ALIMENTS VEGETALS EN IV I V GAMMA■6671INNOVACIONS EN PRODUCTES CARNIS, LACTIS I DE LA PESCA■6801METODOLOGIES AVANÇADES EN QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA■8002PERFIL AROMÀTIC EN ALIMENTS I LA SEUA RELACIÓ AMB LA QUALITAT■6401PLANIFICACIÓ I ELABORACIÓ DE TREBALLS CIENTÍFICS■8005RECOBRIMENTS COMESTIBLES■8003TRACTAMENTS ECOINNOVADORS EN PRE-POST■8007TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INNOVACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LA QUALITAT Y SEGURETAT ALIMEN■■■8006TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INVESTIGACIÓ DE LA QUALITAT I FUNCIONALITAT DELS ALIMENTS■■■TutoriesDiaH. IniciObservacionsH. FiDivendres09:30Se recomienda pedir cita previa vía e-mail12:30Dilluns10:00Se recomienda pedir cita previa via e-mail12:00Dijous15:30Se recomienda pedir cita previa vía e-mail16:30Activitat docent 2018/2019GrausTitulacióCodiNom AssignaturaResponsableTeoriaPràcticaGrau en Enginyeria Agroalimentària i Agroambiental2345FONAMENTS DE PRODUCCIÓ ANIMAL■■■2331MILLORA GENÈTICA ANIMAL■■■Màsters OficialsTitulacióCodiNom AssignaturaResponsableTeoriaPràcticaMàster Universitari en Agroecologia, Desenvolupament Rural i Agroturisme3264INTRODUCCIÓ A LA INVESTIGACIÓ■■Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica3488BIOTECNOLOGIA I MILLORA ANIMAL■■Màster Universitari en Tecnologia i Qualitat Agroalimentària7914ANÀLISI D'OPORTUNITATS DE MERCAT I DIRECCIÓ DE MÀRQUETING AGROALIMENTARI■6424ANÀLISI SENSORIAL COM A EINA PER A LA INNOVACIÓ D'ALIMENTS■6469AVANÇOS BIOTECNOLÒGICS EN L'ELABORACIÓ D'ALIMENTS■6678AVANÇOS EN BENESTAR ANIMAL I SEGURETAT ALIMENTÀRIA EN LES MATÈRIES PRIMERES■7861BIOSOSTENIBILITAT I VALORITZACIÓ DE COPRODUCTES DE LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA■6434BIOTECNOLOGIA DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL■■■8001COMPOSTOS BIOACTIUS AMB PROPIETATS ANTIOXIDANTS■6425CONTAMINACIÓ BIÒTICA I ABIÒTICA DELS ALIMENTS■6863DESENVOLUPAMENT DE NOVES TECNOLOGIES D'ENVASATGE■8004ELABORACIÓ D'ALIMENTS ENRIQUITS EN FIBRA DIETÈTICA■6398GESTIÓ I FINANÇAMENT DE LA INVESTIGACIÓ PÚBLICA I PRIVADA■6677INNOVACIONS EN ALIMENTS VEGETALS EN IV I V GAMMA■6671INNOVACIONS EN PRODUCTES CARNIS, LACTIS I DE LA PESCA■6801METODOLOGIES AVANÇADES EN QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA■8002PERFIL AROMÀTIC EN ALIMENTS I LA SEUA RELACIÓ AMB LA QUALITAT■6401PLANIFICACIÓ I ELABORACIÓ DE TREBALLS CIENTÍFICS■8005RECOBRIMENTS COMESTIBLES■8003TRACTAMENTS ECOINNOVADORS EN PRE-POST■8007TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INNOVACIÓ I DESENVOLUPAMENT DE LA QUALITAT Y SEGURETAT ALIMEN■■■8006TREBALL FI DE MÀSTER - ESPECIALITAT EN INVESTIGACIÓ DE LA QUALITAT I FUNCIONALITAT DELS ALIMENTS■■■Tecnologia AgroalimentàriaCàrrec: Direcció: Crta. de Beniel, Km. 3,2, 03312 ORIHUELA (Alacant)Telèfon: +34 96 6749728Fax: +34 96 674 9677E-mail: tecnoagr(arroba)umh.es Veure ubicació