Accés
Els requisits d'accés seran els previstos en l'article 16 del Reial Decret 1393/2007 i el Reial Decret 861/2010:
- Per a accedir als ensenyaments oficials de Màster serà necessari estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o un altre expedit per una institució d'educació superior pertanyent a un altre Estat integrant de l'Espai Europeu d'Educació Superior que faculte per a l'accés a ensenyaments de Màster.
- Així mateix, podran accedir els titulats d'acord amb sistemes educatius aliens a l'Espai Europeu d'Educació Superior sense necessitat l'homologació dels seus títols, prèvia comprovació per la Universitat que aquells acrediten un nivell de formació equivalent als corresponents títols universitaris oficials espanyols i que faculten en el país expedidor del títol per a l'accés a ensenyaments de postgrau. L'accés per aquesta via no implicarà, en cap cas, l'homologació del títol previ amb què estiga en possessió l'interessat, ni el seu reconeixement a altres efectes que el de cursar els ensenyaments de Màster.
Admissió
Aquest Màster es dirigeix a alumnes que hagen cursat una titulació universitària en els camps de l'Enginyeria Agronòmica, Veterinària, Biologia, Medi Ambient, Forestals , tant diplomatures, llicenciatures com a graus. Així mateix, es dirigeix a egressats en les anteriors titulacions i que en el moment de la matrícula siguen professionals lliures, funcionaris i contractats de les diferents administracions públiques. El perfil d'ingrés és el de persones compromeses i motivades per les estratègies de producció sostenible i desenvolupament en zones rurals.
La selecció de l'alumnat es realitzarà mitjançant la valoració de l'expedient acadèmic i el currículum del candidat. Es valorarà la titulació universitària de procedència i si la formació no reglada rebuda i l'experiència professional prèvia estan relacionades amb l'àmbit del màster. En cas de dubte entre diversos candidats, es realitzarà una entrevista personal. La puntuació que s'aplicarà és la següent: l'expedient acadèmic (2 punts), l'experiència professional en temes relacionats (4 punts), la formació reglada i no reglada relacionada amb la temàtica del màster (4 punts). L'òrgan o comissió d'admissió estarà compost per 3 persones: el director del màster, el director del Departament de Tecnologia Agroalimentària i un professor de màster.