CO-PRODUCTOS DE LES PRINCIPALS ACTIVITATS AGROINDUSTRIALS D'ORIGEN ANIMAL Unitat didàcticaAssignatures:GESTIÓ I APROFITAMENT DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALSCurs: Curs 4 de Grau en Enginyeria Agroalimentària i AgroambientalTitulació: Grau en Enginyeria Agroalimentària i AgroambientalContingut relacionat Carregant... DescripcióDescriure els subproductes i residus de les indústries agroalimentàries d'origen animal: tipologia, característiques i potencial de recuperacióObjectiusThe student must be able to analyze the environmental and economic importance of the use of agro-productsL'alumne ha de ser capaç d'identificar els principals subproductes i residus que es generen durant l'activitat agroindustrial d'origen animal i vegetalL'alumne ha de ser capaç de conéixer les principals característiques dels subproductes i co-productes agroindustrials més importantsL'alumne ha de ser capaç de conéixer els principals tractaments que es pot aplicar als subproductes agroindustrials per al seu aprofitamentL'alumne ha de ser capaç de descriure les distintes opcions de valoració dels subproductes i co-productes agroindustrialsTemesTemes de teoriaClassificació dels subproductes d'origen animalSubproductes i co-productes de la indústria càrniaSubproductes i co-prodcutes de la pescaSubproductes de la indústria llletTemes de pràcticaAprofitament de subproductes de la indústria origen vegetal. Cas practique: Elaboració d'aliments addicionats d'ingredients obtinguts a partir de subproductes vegetalsValoració de subproductes de la indústria pesquera. Obtenció de surimi.