Notícies

75 Aniversario de la muerte del poeta Miguel Hernández

75 Aniversario de la muerte del poeta Miguel Hernández

El poeta oriolano Miguel Hernández murió el 28 de marzo de 1942 en la cárcel de Alicante. Para conmemorar el 75 aniversario de su muerte, la Universidad Miguel Hernández (UMH) ha programado numerosas actividades para celebrar durante 2017 la muerte del poeta que le da nombre y de los 20 años de creación de la institución académica. El paso de la Senda del Poeta por el campus de Elche el pasado fin de semana, conferencias, recitales y vídeos sobre su figura son algunas de las propuestas con las que la UMH homenajeará este año a Miguel Hernández.

XX Aniversari de la UMH

XX Aniversari de la UMH

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx celebra el 27 de desembre el seu XX Aniversari. Les Corts Valencianes van aprovar la creació de la UMH eixe mateix dia en 1996. Uns mesos després, al setembre de 1997 van arrancar les classes del primer curs acadèmic. Amb motiu d'aquest aniversari, la UMH ha constituït una comissió per a la posada en marxa de nombroses activitats.

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i l'Associació de la Premsa d'Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic "Pepe Andreu", creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l'objectiu d'estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.

Puesta en marcha del comedor de las escuelas de Nemba en Ruanda

Puesta en marcha del comedor de las escuelas de Nemba en Ruanda

El obispo de la Diócesis de Ruhénderi (Ruanda), Vincent Harolimana, el director de la Cátedra Sede UMH en Ruanda, Mariano Pérez Arroyo, y diversas autoridades ruandesas han inaugurado el comedor y la cocina de las escuelas de Nemba, un proyecto impulsado por la Cátedra Sede UMH en Ruanda y el Vicerrectorado de Relaciones Internacionales de la Universidad Miguel Hernández (UMH) de Elche. El rector de la UMH, Jesús Pastor Ciurana, y el vicerrector de Relaciones Internacionales, Vicente Micol, han asistido de forma telemática desde el campus de Elche a esta inauguración.

El pressupost per a 2017 supera els 100 milions d´euros

El pressupost per a 2017 supera els 100 milions d'euros

El Ple del Consell Social de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha aprovat en sessió ordinària el pressupost per a 2017 de la institució acadèmica, que ascendix a 101.044.627 euros. Açò suposa un increment del 3,7 % en les xifres totals respecte a l'exercici anterior.

Exposició "Alta Fidelidad"

Exposició "Alta Fidelidad"

La Sala Universitas de l'edifici Rectorat i Consell Social del campus d'Elx de la Universitat Miguel Hernández (UMH) exposa fins al 31 de maig la mostra "Alta Fidelitat", la primera dels col·leccionistes alteans Diego Martínez i Vicen Lloret. Aquesta exposició està organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària i està comissariada per Espai Salmaia d'Altea. Paral·lelament, la UMH exposa la mostra "Mèxic fronterer. Acostament des del fotoperiodisme", que es podrà visitar, també, fins al 31 de maig a la Sala Grisa, ubicada al mateix edifici. Aquesta exposició, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, en col·laboració amb el Vicerectorat de Relacions Internacionals, és del llicenciat en Periodisme per la UMH José Pedro Martínez.


Accessos directes