Notícies

XX Aniversari de la UMH

XX Aniversari de la UMH

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx celebra el 27 de desembre el seu XX Aniversari. Les Corts Valencianes van aprovar la creació de la UMH eixe mateix dia en 1996. Uns mesos després, al setembre de 1997 van arrancar les classes del primer curs acadèmic. Amb motiu d'aquest aniversari, la UMH ha constituït una comissió per a la posada en marxa de nombroses activitats.

Guanyadors de la XII edició dels premis del Consell Social

Guanyadors de la XII edició dels premis del Consell Social

El Consell Social de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha donat a conéixer el nom dels guanyadors de la 'XII edició dels Premis Consell Social' en les seues distintes modalitats. Els guardons s'entregaran durant un acte públic, que se celebrarà el 16 de març, a les 12:00 hores, a La Sala d'Actes de l'edifici Rectorat i Consell Social del campus d'Elx.

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

VII edició del Premi Radiofònic "Pepe Andreu"

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx i l'Associació de la Premsa d'Alacant (APA) han convocat la VII edició del Premi de Periodisme Radiofònic "Pepe Andreu", creat en 2008 entre ambdós institucions per a homenatjar aquest periodista elxà. Aquest Premi, dotat amb 3.000 euros, naix amb l'objectiu d'estimular als professionals de la ràdio en el seu treball.

Projecte pioner per a la creació d´un Llibre Blanc dels Espais Educatius Innovadors

Projecte pioner per a la creació d'un Llibre Blanc dels Espais Educatius Innovadors

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha iniciat un projecte pioner entre les universitats espanyoles, basat en la creació d'un Llibre Blanc dels Espais Educatius Innovadors. Aquesta iniciativa està finançada pel Vicerectorat d'Infraestructures de la UMH i organitzada pel Vicerectorat d'Investigació i Innovació i el Campus Hàbitat 5 U. L'objectiu és la generació d'un manual complet d'especificacions per a l'edificació del pròxim edifici docent, destinat als Graus en Periodisme i en Comunicació Audiovisual al campus d'Elx.

El pressupost per a 2017 supera els 100 milions d´euros

El pressupost per a 2017 supera els 100 milions d'euros

El Ple del Consell Social de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha aprovat en sessió ordinària el pressupost per a 2017 de la institució acadèmica, que ascendix a 101.044.627 euros. Açò suposa un increment del 3,7 % en les xifres totals respecte a l'exercici anterior.


Accessos directes