Universitat Miguel Hernández

Notícies

La UMH se situa entre les millors universitats espanyoles, segons la  VII edició del rànquing de la Fundació BBVA i l´IVIE

La UMH se situa entre les millors universitats espanyoles, segons la VII edició del rànquing de la Fundació BBVA i l'IVIE

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ocupa la cinquena posició del rànquing de les millors universitats espanyoles. Així mateix, la UMH ocupa la tercera posició en l'apartat d'innovació i desenvolupament tecnològic i, en temes de docència, la Universitat se situa en la posició número 4.  Aquests resultats s'arrepleguen en la VII edició del projecte U-Ranking, elaborat de forma conjunta per la Fundació BBVA i l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE).

 La UMH, la 2a espanyola en innovació i transferència de coneixement en el rànquing THE

La UMH, la 2a espanyola en innovació i transferència de coneixement en el rànquing THE

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx és la segona universitat espanyola en l'àmbit de la indústria, innovació i infraestructura, segons el rànquing britànic Times Higher Education (THE), que classifica les millors universitats del món. Aquest estudi concretament analitza els paràmetres principals relatius a l'impacte social en els àmbits de l'educació, la investigació, la transferència d'I+D+i, la sostenibilitat i les perspectives internacionals de cada temàtica.

El pressupost per a 2019 aconsegueix els 106 milions d´euros

El pressupost per a 2019 aconsegueix els 106 milions d'euros

El Ple del Consell Social de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha aprovat en sessió ordinària el pressupost per a 2019 de la institució acadèmica, que ascendeix a 106.191.255,52 euros. Això suposa una disminució del 3,13% en les xifres totals respecte a l'exercici anterior.