Universitat Miguel Hernández

Notícies

Novetats Coronavirus / COVID-19

Novetats Coronavirus / COVID-19

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx, en el marc del seguiment que es realitza de l'evolució del COVID-19, comparteix les següents recomanacions generals emeses pel Ministeri de Sanitat del Govern d'Espanya i per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Ángela Nieto, entre les investigadores espanyoles més premiades

Ángela Nieto, entre les investigadores espanyoles més premiades

Segons l'informe "Les dones en els premis científics a Espanya 2009-2014", elaborat per l'Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues i publicat per la Unitat de Dones i Ciència del Ministeri d'Economia i Competitivitat, el nombre de dones guardonades a penes supera el 10% en algun dels 37 prestigiosos premis nacionals que analitzen. Entre aquests guardons, destaquen els Premis BBVA, Nacionals d'Investigació, Rei Jaume I, Príncep d'Astúries i Premis Lilly. La investigadora Ángela Nieto reuneix tres d'aquestes distincions: Nacional d'Investigació (2019), Rei Jaume I (2009) i Premi Lilly d'Investigació Preclínica (2018).

Comissió de Seguiment dels ODS de l´Agenda 2030 de les Nacions Unides

Comissió de Seguiment dels ODS de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides

Després de ser aprovada pel Consell de Govern de la Universitat Miguel Hernández (UMH), s'ha celebrat la primera reunió constitutiva de la Comissió de Seguiment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. El Vicerectorat d'Inclusió, Sostenibilitat i Esports de la UMH és l'encarregat de la responsabilitat i gestió de la comissió esmentada.

El periodista i escriptor Ramón Lobo, doctor honoris causa

El periodista i escriptor Ramón Lobo, doctor honoris causa

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx ha investit com a doctor honoris causa el periodista Ramón Lobo Leyder durant la festivitat de sant Tomàs d'Aquino. El padrí del nou doctor honoris causa ha sigut el professor de l'àrea de Periodisme de la UMH José Luis González. Durant l'acte, també s'ha entregat la Medalla d'Or al professor i exrector de la UMH Jesús Pastor Ciurana. Així mateix, s'han investit 53 nous doctors i s'han entregat 6 premis extraordinaris de doctorat.

La UMH obté el Segell d´Excel·lència de Recursos Humans per a la Investigació de la Unió Europea

La UMH obté el Segell d'Excel·lència de Recursos Humans per a la Investigació de la Unió Europea

La Comissió Europea ha atorgat a la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx el Segell d'Excel·lència en Recursos Humans per a la Investigació. Amb aquesta distinció, es reconeix de manera oficial el compromís de la UMH amb els nivells més exigents de qualitat en tots els processos relacionats amb la contractació, les condicions de treball, la formació, la gestió i la responsabilitat del personal investigador en qualsevol de les formes de relació contractual, així com el compromís de l'entitat en el manteniment i la millora d'aquests nivells de qualitat en el futur.